Chinezii ar putea produce vin şi sucuri la Galaţi

Chinezii ar putea produce vin şi sucuri la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prezenţi, la sfârşitul acestei săptămâni, la Galaţi, pentru a înnoi parteneriatul de colaborare dintre Camera de Comerţ din Wuhan şi cea din judeţul nostru, delegaţii chinezi şi-au manifestat interesul de a produce vin şi sucuri la malul Dunării, pe care, ulterior, să le exporte în Europa. De altfel, unul dintre asiatici a şi afirmat că i s-a povestit despre vinul produs în zona Galaţi şi nu numai. Potrivit preşedintelui Camerei de Comerţ Galaţi, Ion Mocanu, delegaţii chinezi s-au arătat preocupaţi şi de uleiul din florea-soarelui produs în România, afirmând ar putea importanta cantităţi semnificative.

Citit 1981 ori Ultima modificare Vineri, 13 Decembrie 2013 19:47

2 comentarii

 • postat de Vali
  Luni, 16 Decembrie 2013 10:30
  86.124.203.***
  1. chinezii nu vor produce vin ci cel mult il vor imbutelia, asta in cazul in care nu vor folosi tehnica "pastila"!
  2. nici sucurile nu vor fi cine stie ce productie ci doar o imbuteliere de apa plata sau carbogazoasa cu ceva coloranti si zaharuri in ele adica tot un vax albina!
  Daca vor asigura ceva locuri de munca si o piata de desfacere a vinului galatean atunci tot e ok! Mai merge si o taxa pe teren si pe stalpul din curte si iaca se mai adauga ceva si la buget.
  PS. 100 de angajati inseamna 100 de oameni in plus care produc si contribuie la buget si tot atatia in minus care nu mai consuma stand degeaba de la buget.
  0
  2
  Raportează
 • postat de ping -pong
  Duminică, 15 Decembrie 2013 17:55
  151.65.38.***
  nea mocanu au promis spaga grasa,sau poate le fac 'buletin de beijing' maidanezilor autohtoni,altfel nu-mi explic de ce nici un galatean nu s-a lansat in asemenea afaceri pina acum. adevarul e ca noi n-avem ochii oblici:P
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.