Una dintre principalele probleme ale industriei alimentare româneşti rămâne faptul că productivitatea este scăzută, în comparaţie cu media europeană. Deşi, pe baza absorbţiei de fonduri nerambursabile şi a investiţiilor private consistente, ritmul de dezvoltare din ultimii ani a fost mai bun, în ţara noastră productivitatea medie rămâne de 9.086 euro de persoană, în vreme ce în Uniunea Europeană media este de 40.875 euro.
Problema industriei româneşti / Muncim mult, producem puţin Scris de Gabriel Kolbay


Gabriel Kolbay
Articole recente - Gabriel Kolbay
Ocolul ziarului în 30 de ani | Gabriel Kolbay: Oamenii care duc povestea orașului mai departe Cum s-a aprins scânteia schimbării, la Toflea Un cercetător CÂȘTIGĂ cât un paznic de noapte 300 de producători vă așteaptă la TÂRGUL DE TOAMNĂ Borş de peşte fără… borş de peşte
Mai multe din această categorie: