Patronatele gălăţene vor ciocni vineri șampania chiar cu Ministrul IMM-urilor

Patronatele gălăţene vor ciocni vineri șampania chiar cu  Ministrul IMM-urilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministrul delegat pentru IMM-uri, mediul de afaceri şi turism, Florin Jianu, va fi prezent  la acţiunile organizate cu ocazia „Zilei Întreprinzătorului” de patronatele gălăţene


Astăzi, Galaţiul va fi vizitat de ministrul Florin Jianu, invitat să ia parte la o întâlnire cu membrii mediului de afaceri gălăţean şi la festivităţile prilejuite de marcarea "Zilei Întreprinzătorului".

„În ultima perioadă, au fost făcuţi o serie de paşi în favoarea mediului de afaceri. Mă refer aici la introducerea scutirii pe impozitul reinvestit, la introducerea legii IMM-urilor sau retragerea legii impozitului forfetar. Sperăm că domnul ministru, care cunoaşte, de altfel, foarte bine preocupările şi problemele mediului de afaceri, va avea şi alte veşti bune pentru întreprinzători”, ne-a spus preşedintele Patronatului IMM-urilor Galaţi, Marian Filimon, care este şi vicepreşedinte la nivel naţional al CNIPMMR şi preşedinte al Federaţiei Patronale a IMM-urilor din Regiunea de Sud-Est.

De altfel, pe agenda „Zilei Întreprinzătorilor, primul eveniment va fi, cu începere de la 11,00, la Prefectura Galaţi, întâlnirea dintre ministrul Florin Jianu şi conducerea patronatelor din judeţele din Regiunea Sud-Est. Apoi, după cum v-am relatat deja în paginile ziarului nostru, cu începere de la 11,30, la Sala „Mihai Eminescu” a Bibliotecii „V.A.Urechia” se va desfăşura conferinţa „Crearea unui mediu benefic de dezvoltare a afacerilor. Căi şi modalităţi”, la care vor participa deopotrivă reprezentanţi ai mediului de afaceri, ai Guvernului, ai autorităţilor publice la nivel local şi regional, mediului financiar-bancar etc.

„Ziua Întreprinzătorilor” se va încheia cu o festivitate şi un spectacol de gală ce vor avea loc, cu începere de la ora 19,00, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”.

Citit 3028 ori Ultima modificare Joi, 15 Mai 2014 23:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.