Bruno Ribo NU ÎNCHIDE Combinatul: "Suntem aici să rămânem şi avem nevoie de tineri"

Bruno Ribo NU ÎNCHIDE Combinatul: "Suntem aici să rămânem şi avem nevoie de tineri"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

ArcelrorMittal Galaţi nu se închide, ci, mai mult, caută tineri pentru a-şi asigura viitorul. Este mesajul ferm pe care l-a transmis, încă o dată, directorul general Bruno Ribo, de data aceasta în faţa studenţilor participanţi anul acesta la programul de internship. Declaraţiile au fost făcute miercuri, pe platforma siderurgică, la una dintre sesiunile tematice ale programului care face legătura între mediul universitar local şi ArcelorMittal.

"Este cel de-al treilea an în care facem acest internship. Dovedim prin acest program că ne interesează viitorul. În ciuda dificultăţilor pe care le avem şi a ceea ce se promovează printr-o anumită parte a mass-media, suntem aici ca să rămânem. Iar pentru a rămâne este nevoie să aducem mereu specialişti noi. Avem nevoie de oameni tineri, cu mintea deschisă, gata să participe la confruntările pe care le avem", le-a spus Bruno Ribo studenţilor prezenţi.

De asemenea, Bruno Ribo a reamintit problemele cu care se confruntă ArcelorMittal Galaţi, subliniind că viitorul Combinatului depinde de deciziile care se iau la nivel central în ceea ce priveşte suprataxele la energie şi liberalizarea pieţei gazelor. "România are şansa de a produce 70 la sută din cantitatea necesară de gaze. Nu există niciun motiv pentru ca preţul gazelor din producţia internă să fie aliniat la preţul de import, pentru că ştim cu toţii că gazele de import reprezintă un capitol cvasimonopolist. Consider că acest avantaj, de a produce un procent însemnat din necesarul de gaze, trebuie folosit în sprijinul industriei din România", a mai spus Bruno Ribo studenţilor.

Programul de internship al ArcelorMittal Galaţi a fost lansat în anul 2012, se adresează nu doar studenţilor din Galaţi, şi presupune vizite active pe platforma siderurgică, stagii de practică, sesiuni tematice şi o şcoală de vară.

Vezi şi: Interviu cu Bruno Ribo: "Am injectat 700 de milioane de euro în Combinatul de la Galaţi"

Citit 4175 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Mai 2014 18:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.