Se schimbă şeful la combinatul ArcelorMittal Galaţi!

Se schimbă şeful la combinatul ArcelorMittal Galaţi!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Se pare că, începând de luni, Augustine Kochuparampil nu va mai fi directorul general al combinatului siderurgic gălăţean * În locul său va veni, spun surse avizate, Thierry Le Gall (foto 1), cel care este în acest moment reprezentantul diviziei Europa de Est a ArcelorMittal *

Directorul General al ArcelorMittal Galaţi, Augustine Kochuparampil (foto 2), va fi înlocuit din funcţie, potrivit unor surse din combinatul gălăţean, care au adăugat că modificarea în structura aparatului de conducere a combinatului va intra în vigoare de luni.

Informaţia nu a fost însă confirmată de către reprezentanţii administraţiei care au spus că nu comentează astfel de aspecte.

"Nu deţin informaţii precise în ceea ce priveşte această schimbare la nivelul conducerii Combinatului. Vă pot spune însă că astăzi (n.r. vineri), s-a desfăşurat o şedinţă cu mai mulţi reprezentanţi ai ArcelorMittal la Galaţi. Se pare că va fi înfiinţată o nouă divizie pe zona de sud-est a Europei care va avea sediul central la Galaţi. O altă presupunere este că, de fapt, Augustine Kochuparampil va fi promovat în funcţia de coordonator al acestei divizii", a declarat Adrian Adăscăliţei, liderul FSS Metarom Galaţi.

Citit 2121 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.