Loteria bonurilor fiscale – REGULI NOI. Premiul minim: 10.000 de lei

Loteria bonurilor fiscale – REGULI NOI. Premiul minim: 10.000 de lei
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Deputaţii din Comisia de Buget au fost de acord să aducă undele modificări în ceea ce priveşte loteria bonurilor fiscale.

Astfel, conform Digi24, numărul câştigătorilor va fi limitat la 100. Prin această decizie se doreşte ca norocoşii să aibă motive de bucurie, având ocazia să încaseze un premiu de cel puţin 10.000 de lei.

Demnitarii sugerează că în cazul în care numărul câştigătorilor va fi mai mare de 100, se va face o tragere la sorţi, la care vor participa toate bonurile validate.

Autorităţile vor ca noile reguli să fie aplicate începând cu luna iulie, dar pentru ca acest lucru să se întâmple este nevoie de un vot în plen. Vă reamintim că la precedenta extragere au fost înregistraţi peste 18.000 de români câştigători. Acestora le revin câte 55 de lei, pentru fiecare bon.

La extragerea de Paşte, au fost câştigătoare toate bonurile fiscale din ziua de 7 februarie, cu suma între 6,00 lei şi 6,99 de lei.

Trebuie precizat că, pe viitor, extragerile din cadrul Loteriei bonurilor fiscale vor fi lunare, organizate în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, corespunzător bonurilor emise în luna anterioară extragerii. Ministerul Finanţelor a anunţat însă că prima extragere lunară va fi organizată în luna iulie (19 iulie), bugetul pe acest an al extragerilor fiind de 10 milioane de lei. Pe lângă extragerile lunare vor mai fi însă şi extragerile ocazionale, precum cele din perioada zilelor de Paşti şi de Crăciun.

 

Citit 3571 ori Ultima modificare Marți, 19 Mai 2015 16:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.