Eveniment de business: Experţi alături de întreprinzătorii gălăţeni

Eveniment de business: Experţi alături de întreprinzătorii gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Modalităţile de finanţare şi derulare a investiţiilor, dar şi consultanţa fiscală, financiară şi juridică au fost subiectele abordate în cadrul dezbaterii „Asociaţi în afaceri. Experţii alături de dumneavoastră”, organizată, ieri, în sala de conferinţe a Hotelului "Vega", de agenţia specializată pe evenimente de business „The Associates”. Printre partenerii acestui eveniment s-a numărat, pe zona media, şi ziarul „Viaţa liberă”. Iar numărul mare de participaţi - sala a fost, practic, arhiplină - demonstrează interesul întreprinzătorilor gălăţeni pentru temele aduse în discuţie şi, cu siguranţă, s-au şi găsit răspunsuri la unele dintre problemele cu care se confruntă mediul de afaceri.

Discuţiile, moderate de jurnalistul pe teme economice Daniel Apostol, s-au purtat într-o atmosferă dinamică, destinsă şi nu au lipsit nici studiile de caz, ce au încurajat schimbul de idei şi experienţă. Pe partea financiară, tema „Finanţarea potrivită afacerii tale” susţinută de Adriana Tiolan, director Grup Retail, Raiffeisen Bank, a fost în mod fericit completată de „O nouă realitate în universul administrării banilor”, prezentată de Mihnea Bărbulescu, director de vânzări şi Eduard Inizian, manager Clienţi Instituţionali, Erste Asset Management. Nu a lipsit nici aducerea în discuţie a noilor „Provocări ale sistemului fiscal actual”, în prezentarea Ruxandrei Tarlescu, senior manager, Consultanţă Fiscală - PwC România şi nici abordarea unor „Modificări aduse de noul Cod Civil în materie de garanţii reale oferite băncilor”, temă susţinută de Irina Amarghioalei, Avocat Senior, Salcianu Attorneys at Law. Nu în ultimul rând, pe agenda dezbaterilor a mai figurat „Finanţarea consultanţei în afaceri”, subiect susţinut de Daniela Marin, director Program SSB, BERD România.

În afara dezbaterilor, întreprinzătorii interesaţi de abordarea unor subiecte punctuale au avut ocazia să o facă în cadrul unor întâlniri individuale cu vorbitorii, prin facilitarea unei consultanţei personalizate, într-un cadru privat.

Citit 1659 ori Ultima modificare Marți, 09 Iunie 2015 19:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.