CONSULTARE PUBLICĂ/ Ghidul proiectelor de eficienţă energetică

CONSULTARE PUBLICĂ/ Ghidul proiectelor de eficienţă energetică
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Ghidul corespunzător proiectelor pe eficienţă energetică a fost lansat, ieri, 24 august, în consultare publică, de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020.

"Este vorba despre Ghidul specific pentru prioritatea de investiţie 3.1 - Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, şi în sectorul locuinţelor, Operaţiunea A - Clădiri rezidenţiale. Documentul este disponibil pe site-ul programului sub denumirea Ghidul Solicitantului. Condiţii specifice de accesare a fondurilor în cadrul apelului de proiecte nr. POR/AP/2015/3/3.1/A - Axa Prioritara 3, Prioritatea de investiţii 3.1, Operaţiunea A - clădiri rezidenţiale”, se precizează într-un comunicat de presă al MDRAP.

Eventualele observaţii sau comentarii la Ghid se pot transmite la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 24 septembrie.

Versiunea finală a ghidului va fi publicată la finalizarea procesului de consultare publică.

Citit 1799 ori Ultima modificare Luni, 24 August 2015 21:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.