Pregătiri pentru TOPUL FIRMELOR GĂLĂŢENE

Pregătiri pentru TOPUL FIRMELOR GĂLĂŢENE
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Companiile gălăţene care au obţinut, în 2014, cele mai bune rezultate economice vor fi recompensate şi aplaudate la scenă deschisă în cadrul ediţiei locale a Topului Naţional al Firmelor Private din România. Festivitatea de premiere, devenită deja o tradiţie pentru mediul de afaceri gălăţean, se va desfăşura joi, 1 octombrie, cu începere de la ora 15,00, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, aceasta fiind organizată de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), din care face parte şi Patronatul IMM-urilor Galaţi.

„Este un top care are la bază datele obţinute de la Ministerul Finanţelor Publice şi Oficiul Registrului Comerţului. Se merge, cum s-ar spune, „pe cifre”, pe criterii foarte clare, menite să pună în evidenţă performanţa companiilor. Iar pe cei care au reuşit să obţină rezultate bune cred că merită să-i cunoaştem, să-i felicităm şi să-i premiem. Ei demonstrează că, fie şi în condiţii economice nu tocmai prielnice se pot obţine rezultate foarte bune. Trebuie să le mulţumim, pentru că ei reprezintă baza mediului de afaceri local şi, implicit, a întregii societăţi gălăţene. De altfel, îi invităm pe toţi gălăţenii care, într-un fel sau altul se simt apropiaţi de mediul economic, să participe la această festivitate, pentru a ne bucura împreună de recunoaşterea performanţelor şi succeselor acestor companii”, ne-a declarat Marian Filimon, preşedintele Patronatului IMM-urilor Galaţi.

Clasamentele din cadrul Topului firmelor au la bază o metodologie în care se ţine cont de mai mulţi factori, precum profitul brut, cifra de afaceri, valoarea activelor, întreprinderile fiind clasificate şi pe categorii de mărime, de la microîntreprinderi la întreprinderi mici, întreprinderi mijlocii şi întreprinderi mari. De asemenea, în cadrului Topului firmelor, pe lângă trofeele ce vor fi acordate după criteriile amintite, vor mai fi acordate şi o serie de premii speciale pentru rezultate sau contribuţii deosebite într-un anumit domeniu.

Manifestările din cadrul topului gălăţean al firmelor preced festivitatea la nivel de ţară a „Topului Naţional al Firmelor Private din România - Top 2014”, care se va desfăşura pe 27 octombrie, în sala de Conferinţe „Marriott” - Bucureşti.

Citit 3468 ori Ultima modificare Luni, 28 Septembrie 2015 19:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.