BANI mai mulţi pentru PRIMA CASĂ

BANI mai mulţi pentru PRIMA CASĂ
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Guvernul a suplimentat, miercuri, 9 decembrie, programul "Prima Casă" pentru anul în curs cu suma de 200 milioane de lei, conform unui comunicat de presă emis de Ministerul de Finanţe.

"Suplimentarea plafonului pe anul 2015 asigură continuarea în condiţii optime a programului "Prima Casă", în perioada rămasă până la finele anului în curs şi începutul anului 2016, fără a se crea disfuncţionalităţi în rândul beneficiarilor persoane fizice care doresc achiziţionarea/ construirea unei locuinţe şi care, în condiţiile neasigurării resurselor necesare derulării procesului până la sfârşitul anului 2015 şi/sau nefinalizării procesului de alocare a plafonului aferent anului 2016, ar fi expuşi riscului pierderii avansurilor prevăzute în antecontractele încheiate cu promitenţii vânzători", se mai arată în comunicat.

Propunerea de suplimentare a plafonului a fost trimisă de FNGCIMM, în urma solicitărilor făcute de băncile înregistrate în programul "Prima Casă". Plafoanele care fuseseră alocate acestora au fost deja consumate în totalitate.

Citit 1899 ori Ultima modificare Joi, 10 Decembrie 2015 20:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.