Cum poţi ajunge în SILICON VALLEY dacă ai IDEI în domeniul ştiinţei şi tehnologiei

Cum poţi ajunge în SILICON VALLEY dacă ai IDEI în domeniul ştiinţei şi tehnologiei
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Gălăţenii cu idei de afaceri în domeniul ştiinţei şi tehnologiei au şansa să-şi prezinte ideile chiar în celebrul Silicon Valley, California, graţie competiţiei „Inovaţie Globală prin Ştiinţă şi Tehnologie (GIST), Idei în Tehnologie (Tech–I) 2016”, lansată de Ambasada Statelor Unite la Bucureşti.

„GIST Tech-I este o competiţie anuală dedicată antreprenorilor din domeniul ştiinţei şi tehnologiei cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani. Câştigătorii vor fi invitaţi să îşi prezinte proiectele înscrise în competiţie la Summitul Global al Antreprenoriatului (GES) de la Silicon Valley, din California. Inovatorii şi antreprenorii cu o idee sau cu un startup care abordează inovaţia în domeniul ştiinţei şi tehnologiei, în sectoare precum mediul, conservarea resurselor, apa, agricultura, energia, sănătatea sau cercetarea spaţiului, sunt încurajaţi să îşi trimită proiectele până pe 15 ianuarie”, se precizează într-un comunicat de presă remis redacţiei de Ambasada Statelor Unite la Bucureşti.

Citit 1395 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 Decembrie 2015 15:41

2 comentarii

 • postat de sgtdsrtg
  Duminică, 13 Decembrie 2015 14:34
  80.82.215.***
  Este evident ca aceste "summit"-uri sunt doar capcane pentru prosti. Articolele de genul "un roman a avut o idee geniala si Google, Facebook etc se bat sa ii ofere milioane de dolari" sunt doar propaganda corporatista pentru imbecili.
  Daca din 1000 de idei trimise de romanii prosti si creduli corporatiile selecteaza 5 din care pot face bani atunci si-au atins scopul :):) .... Si bineinteles ca prostii care le trimit ideile nu primesc nimic........ :):):)
  1
  2
  Raportează
 • postat de trac
  Sâmbătă, 12 Decembrie 2015 19:47
  78.97.221.***
  adica voi trimiteti ideile si americanii vi le fura si le pun ei in practica si voua vi se spune ca nu sunt bune ideile si ca nu ii intereseaza. smecheri americanii astia. intregistrati ideile la osim si apoi trimiteti. sa aveti voi toate drepturile. nu va mai lasati pacaliti de americani.
  1
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.