FINANŢELE PUBLICE, la final de an - Urări de sănătate, spor la bani şi… conformare voluntară

FINANŢELE PUBLICE, la final de an - Urări de sănătate, spor la bani şi… conformare voluntară
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Anul 2015 a fost pentru angajaţii Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice (DGRFP) Galaţi un an plin, atât în ceea ce priveşte respectarea planului de încasări la bugetele publice, cât şi în ceea ce priveşte creşterea nivelului serviciilor oferite contribuabililor. Dar atingerea acestor deziderate nu ar fi fost posibilă dacă, la nivelul contribuabililor, al altor parteneri cu atribuţii în domeniul financiar-fiscal, DGRFP Galaţi nu ar fi găsit interlocutori pe măsură, a precizat conducerea instituţiei.

„În numele colectivului Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Galaţi, mulţumesc instituţiilor publice, mediului de afaceri, colaboratorilor şi partenerilor sociali, pentru sprijinul acordat în îndeplinirea obiectivelor strategice ale acestui an şi contribuţia importantă în îmbunătăţirea performanţei în furnizarea serviciului public. Vă dorim din tot sufletul să aveţi parte de multă sănătate, iar visele şi speranţele dumneavoastră să devină realitate. La mulţi ani!”, se arată într-un mesaj de mulţumire al directorului general al DGRFP Galaţi, Eugen Ciorici, adresat tuturor celor care, într-un fel sau altul, au contribuit la buna desfăşurare a activităţii fiscale.

Anul 2016 are semne bune, dat fiind procesul de relaxare fiscală aflat în desfăşurare. Nu ne rămâne decât să sperăm că scăderea taxelor va duce la dezvoltarea mediului economico-social, a conformării voluntare şi, implicit, la creşterea nivelului de colectare a veniturilor publice de care, sub o formă sau alta, fie că ne referim la Educaţie, Sănătate, Cultură, Administraţie sau alte servicii publice beneficiază întreaga societate.

Citit 2104 ori Ultima modificare Joi, 31 Decembrie 2015 01:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.