CÂND are loc prima BURSĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ din 2016

CÂND are loc prima BURSĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ din 2016
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă, prima pe anul acesta, în data de 14 aprilie, în intervalul orar 9,00 - 13,00, în holul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi.

"Bursa Generală a Locurilor de Muncă este una dintre măsurile active implementate de către AJOFM Galaţi, atât în sprijinul angajatorilor, oferindu-le acestora posibilitatea recrutării şi selectării personalului adecvat specificului activităţii pe care o desfăşoară, cât şi în sprijinul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, cărora le oferă oportunitatea de a alege din oferta de locuri de muncă existentă sau de a se reorienta profesional, accesul tuturor celor interesaţi fiind liber", ne-a explicat Cezar Năstase, directorul AJOFM Galaţi.

Pentru a veni în sprijinul agenţilor economici interesaţi să participe la eveniment, pe site-ul institutiei, www.galati.anofm.ro, este postată atât invitaţia adresată angajatorilor, cât şi formularul privind situaţia locurilor de muncă vacante. Formularul completat se poate transmite la numărul de fax: 0236.415.151 sau pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. cu menţiunea: "pentru bursa generală a locurilor de muncă".

Citit 3010 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Martie 2016 18:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.