Termenul de finalizare pentru şase INVESTIȚII cu fonduri europene, PRELUNGIT. Despre ce PROIECTE este vorba
Foto: Sursa foto: Internet

Termenul de finalizare pentru şase INVESTIȚII cu fonduri europene, PRELUNGIT. Despre ce PROIECTE este vorba
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Aleşii locali ai Galaţiului, convocaţi în şedinţă de îndată, au fost de acord cu prelungirea până la 31 august a termenului de finalizare pentru şase investiţii cu fonduri europene. Este vorba, în primul rând, de sistemul inteligent de management al traficului - "unda verde" - care ar fi trebuit să fie gata la finele lunii mai.

De asemenea, au intrat în prelungiri construcţia Centrului comunitar de servicii sociale de pe strada Ştiinţei nr. 26, dar şi reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe G10, X4, Y5, Y6 şi Y7. Tot în prelungiri, până la 31 august, trebuie să intre şi Centrul de zi pentru copiii cu autism, dar şi proaspăt inaugurata Modernizare a Centrului Multifuncţional de servicii socio-medicale pentru persoane vârstnice din Galaţi.

Reamintim că, potrivit unei adrese transmise de Agenţia de Dezvoltare Regională Sud-Est, pentru proiectele cu valoarea totală sub 5 milioane de euro, care nu se finalizează la data de 30 iunie 2016, se poate prelungi durata contractului de finanţare cu două luni. Însă numai cu acordul Consiliului Local!

Citit 2310 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Iunie 2016 19:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.