Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
2 comentarii

Kaufland România a implementat un sistem de cumpărături digital, prin care clienţii îşi pot scana singuri, cu telefonul, produsele pe care le achiziţionează, câştigând astfel timp. Sistemul foloseşte aplicaţia „Scan&Pay”, care poate fi downloadată în prealabil. La final, după ce produsele dorite sunt scanate, clienţii primesc un cod generat pe telefon, cu care se duc la o casă specială. Casieriţa scanează codul, preţul final este afişat şi clientul plăteşte, au explicat oficialii companiei.
„La un coş mediu de cumpărături, acest proces durează, la casă, doar 30 de secunde, faţă de o medie de un minut şi jumătate la o casă normală”, a spus Bogdan Alexe, reprezentant Kaufland România, citat de wallstreet.ro.
Vestea rea, să-i spunem aşa, este că acest sistem nu este disponibil încă în Galaţi. De fapt, el a fost implementat într-un singur magazin, din Bucureşti, fiind posibil ca, în următoarele luni, să fie disponibil şi în alte magazine din Capitală şi din oraşele mari. În Galaţi sunt trei magazine Kaufland şi rămâne de văzut cât de mare oraş consideră compania că suntem.        

Citit 3770 ori Ultima modificare Joi, 18 August 2016 17:23

2 comentarii

 • postat de @George Vineri, 19 August 2016 14:45 5.13.239.*** Link la comentariu
  5
  3

  Asta-i grija ta acum? La cat ne fura supermarketurile cu produse proaste/nocive/scumpe? Astia scot banii romanilor din tara, au omorat toti ceilalti comercianti si au ridicat preturile. Chiar azi un produs era la un magazin de pe la piata 9,5 lei, iar la Carrefour era 17 lei s i cica era si la "oferta"...Nu vedeti cum au aparut cu z ecile? Este cate un kaufland in fiecare orasel de peste 10.000 locuitori.
  Si tu le duci acum grija ca pune cineva un produs in plus in cos...stai tu calm, ca la politie ajunge ala direct.

  Raportează
 • postat de George Vineri, 19 August 2016 12:00 84.117.219.*** Link la comentariu
  2
  3

  Si ce masuri de securitate au Kaufland daca cineva mai adauga in cos inca un produs dar nescanat?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.