Cumpărături cu telefonul, la Kaufland/ Galaţiul mai aşteaptă pentru „Scan&Pay”

Cumpărături cu telefonul, la Kaufland/ Galaţiul mai aşteaptă pentru „Scan&Pay”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Kaufland România a implementat un sistem de cumpărături digital, prin care clienţii îşi pot scana singuri, cu telefonul, produsele pe care le achiziţionează, câştigând astfel timp. Sistemul foloseşte aplicaţia „Scan&Pay”, care poate fi downloadată în prealabil. La final, după ce produsele dorite sunt scanate, clienţii primesc un cod generat pe telefon, cu care se duc la o casă specială. Casieriţa scanează codul, preţul final este afişat şi clientul plăteşte, au explicat oficialii companiei.

„La un coş mediu de cumpărături, acest proces durează, la casă, doar 30 de secunde, faţă de o medie de un minut şi jumătate la o casă normală”, a spus Bogdan Alexe, reprezentant Kaufland România, citat de wallstreet.ro.

Vestea rea, să-i spunem aşa, este că acest sistem nu este disponibil încă în Galaţi. De fapt, el a fost implementat într-un singur magazin, din Bucureşti, fiind posibil ca, în următoarele luni, să fie disponibil şi în alte magazine din Capitală şi din oraşele mari. În Galaţi sunt trei magazine Kaufland şi rămâne de văzut cât de mare oraş consideră compania că suntem.        

Citit 4238 ori Ultima modificare Joi, 18 August 2016 17:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.