Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În cadrul „Săptămânii Europene a IMM-urilor”, Patronatul IMM-urilor Galaţi şi Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) vor organiza, pe 20 mai, la Galaţi, o serie de manifestări menite să marcheze „Ziua Întreprinzătorilor din România”.
Prima pe agenda zilei, de la ora 9,30 la Sala Auditorium a Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii, va fi Conferinţa „Oportunităţi de Investiţii pentru Europa”, lansată de patronate în parteneriat cu Primăria şi CJ Galaţi, Centrul Europe Direct, Universitatea Danubius, Asociaţia Universităţilor Asia-Pacific (AUAP). Printre temele abordate se vor număra posibilităţile de finanţare şi promovare a proiectelor prin Fondul European pentru Investiţii Strategice (FEIS) – cunoscut şi sub denumirea de „Planul Juncker”, dar şi modalităţile prin care mediul academic poate contribui la derularea unor proiecte importante pentru mediul de afaceri.
În partea a doua zilei, la Teatrul Muzical „Nae Leonard” se va desfăşura, cu începere de la 19,30, o gală festivă dedicată întreprinzătorilor gălăţeni, din care nu vor lipsi alocuţiunile menite să marcheze cele mai bune rezultate ale IMM-urilor gălăţene, un spectacol extraordinar realizat în colaborare cu „Brio Sonores” şi un dineu.        

Citit 1336 ori Ultima modificare Marți, 16 Mai 2017 19:32

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.