Încă 70.000 metri pătraţi de mall

Încă 70.000 metri pătraţi de mall
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Anul în care NEPI extinde Galaţi Shopping City este cel mai slab, în ceea priveşte construcţia de malluri, din 2004 încoace, potrivit unei analize a companiei de consultanţă Cushman Wakefield Echinox. Scăderea ritmului de extindere a acestui tip de centru comercial nu înseamnă, însă, că în 2017 se va construi puţin. Per total, până la finele anului, se vor da în folosinţă,  în România, încă 70.000 metri pătraţi de mall.
Cele mai mari extinderi ale spaţiilor comerciale de tip mall se vor înregistra în Bucureşti, unde Ikea se pregăteşte să deschidă al doilea magazin şi unde Prime Kappital şi MAS REI se pregătesc să inaugureze un mall. Tot în Capitală, AFI Europa se pregăteşte să extindă AFI Palace Cotroceni. Extinderi vor fi însă şi în ţară în: Galaţi (unde NEPI extinde Shopping City), Oradea (unde Oasis extinde Prima Shop) şi Râmnicu Vâlcea (unde tot NEPI construieşte un mall nou).        

Citit 5904 ori Ultima modificare Duminică, 27 August 2017 18:27

2 comentarii

 • postat de padu-kelu
  Vineri, 01 Septembrie 2017 07:19
  Civilizatia si luxul este greu de digerat pentru unii . Tot talciocul si bazarul ii atrage . Sau marginea drumului .
  0
  2
  Raportează
 • postat de Un client atent
  Luni, 28 August 2017 13:05
  Cea mai perfida metoda de a le lua romanilor putinii bani pe care ii au prin buzunare! Mall-uri si iar mall-uri cu marfa de proasta calitate si la pret ridicat. Vad, de exemplu, o metoda practicata cu consecventa la magazinele (...). Nu sunt destule casiere, lumea sta la coada si in timpul asta mai baga in cos din fleacurile asezate "strategic" langa casele de marcat! Plus bagatul pe gat a sacoselor si a pacalelii cu "cardurile de fidelitate".
  7
  32
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.