Bosch mai vrea o fabrică în România

Bosch mai vrea o fabrică în România
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Gigantul german Bosch vrea să deschidă, în România, o nouă fabrică, unde să angajeze până la 2.500 de oameni. Această viitoare unitate de producţie ar urma să producă maşini de spălat, iar oraşul în care se va deschide, cel mai probabil, va fi Simeria, din judeţul Hunedoara. De ce Simeria? Pentru că se află la distanţă de doar trei kilometri de autostrada Sibiu-Arad şi este şi un nod feroviar important.
Acesta este încă un semnal că străinii sunt interesaţi să investească în ţara noastră, în ciuda instabilităţii politice, dar că aceştia preferă regiunile  în care infrastructura de transport este dezvoltată. Şi pentru investiţiile anterioare, Bosch a preferat tot partea de vest a ţării. La acest moment, producătorul german mai are două unităţi de producţie deschise în România, la Blaj şi la Cluj.        

Citit 3760 ori Ultima modificare Duminică, 27 August 2017 18:28

2 comentarii

 • postat de Robert
  Luni, 28 August 2017 15:58
  Va inselati....Prefera partea de Vest a Romaniei fiindca este dincolo de lantul muntos si fiindca au ca protectie fata de Putin un lant muntos. In Ucraina inca se mai vede stema cu secera si ciocanul sau ce era pe vechea stema ruseasca comunista. Unii confunda Romania cu un vechi bloc comunist rusesc. Cum draq sa vina sa investeasca astia in orasele din Estul Romaniei cand pana si bravii nostri alesi indiferent de culoarea politica(putere sau opozitie) se impotrivesc si baga strambe, piedici propriului oras, propriilor cetateni.

  Luati-va gandul de la a mai spera ca vom vedea investitori venind in Galati fiindca au lucrat unii cu sport sa-i alunge si sa-i tina departe de orasul acesta.
  4
  20
  Raportează
 • postat de Chichinita galateana
  Luni, 28 August 2017 15:51
  Nu vine nimeni sa investeasca in orasul Galati fiindca pe langa faptul ca avem oameni care nu lupta pentru orasul acesta mai si suntem pozitionat in E-stul Romaniei mai inspre partea comunista a lumii, "madre Rasia".
  3
  19
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.