Agenţii economici gălăţeni, invitaţi la târg de joburi

Agenţii economici gălăţeni, invitaţi la târg de joburi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi îi invită pe agenţii economici interesaţi să ia parte, vineri, 25 septembrie, la „Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţii de Învăţământ”, organizată anual, simultan în oraşele Galaţi şi Tecuci.

Locaţiile selectate pentru organizarea evenimentului sunt: la Galaţi,  holul Universităţii „Dunărea de Jos” de pe strada Domnească, nr. 47 şi la Tecuci,  „Casa de Cultură” de pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 62.

Potrivit comunicatului remis redacţiei de AJOFM, „pentru rezervarea standurilor, agenţii economici interesaţi pot confirma oferta de jocuri şi participarea astfel: pentru oraşul Galaţi, direct la sediul Domnească nr. 191 sau fax 0236-415.151 şi pentru oraşul Tecuci, la sediul Agenţiei din strada Mihail Kogălniceanu, nr. 60, bl. A2 sau la numărul de fax 0236-829.398”. 

„Dorim să stabilim o comunicare permanentă cu angajatorii care se confruntă cu lipsa de personal calificat/necalificat şi specialişti în diverse domenii de activitate. Această acţiune reprezintă un prilej de promovare a ofertei de joburi, o posibilitate concretă de a realiza o interacţiune directă cu absolvenţii aflaţi în căutarea unui loc de muncă şi selectarea persoanelor care corespund exigenţelor angajatorilor”, se mai arată în comunicatul semnat de directorul coordonator al AJOFM Galaţi, Elena Grosu (foto).

Citit 1107 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.