Trei grădiniţe din Tecuci au dus daruri copiilor necăjiţi

Trei grădiniţe din Tecuci au dus daruri copiilor necăjiţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

20 decembrie 2017 a fost o zi deosebită pentru toţi copiii care au aşteptat daruri de la Moş Crăciun, iar aşteptările le-au fost răsplătite pe măsură. O zi specială şi pentru noi, oamenii mari, care ne umplem de bucurie văzând chipurile micuţe atât de fericite. De la cel mai mic pui, până la cei mai mărişori, copiii au fost răsfăţaţi cu dulciuri, hăinuţe, dar nici jucăriile n-au lipsit. Moşul ne învaţă să fim mai buni unii cu alţii, ne face să ne gândim mai mult la cel de lângă noi, ne învaţă să dăruim ca să primim şi noi la rândul nostru.

Urmând exemplul lui, copiii de la Grădiniţele Nr. 15, Nr. 16 şi Nr. 7 Tecuci, îndrumaţi de directoarea Rodica Petică, împreună cu doamnele lor educatoare şi părinţii au pregătit daruri pentru colegii lor de la Grădiniţele Nicopole, Fundeanu şi Ştieţeşti - Şcoala Gimnazială Nr. 1 Adam, activitate care este cuprinsă în proiectul educaţional judeţean "Ia-mă de mană, să creştem împreună!", coordonat de inspectorul şcolar general, prof. Mioara Enache, şi inspectorul şcolar pentru educaţie timpurie, prof. Oana Enache.

Sprijiniţi de părinţi, am reuşit să ajungem la aceste grădiniţe, unde am fost întâmpinaţi cu bucurie,  emoţie,  colinde şi obiceiuri specifice zonei. Copiii au fost curioşi să descopere ce se ascunde în cutiile frumos ornate cu desene realizate cu drag de mânuţele celor mici. Bucuria micuţilor la vederea jucăriilor descoperite le-a luminat chipurile răspândind atâta emoţie în jur, încât sălile de clasă s-au umplut de o intensă energie pozitivă. Toată lumea a fost mulţumită şi ne-am promis ca şi pe viitor să organizăm alte activităţi asemănătoare.

Citit 1199 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2018 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.