Seminar pentru viitorii ingineri de la Galaţi
Foto: UBB Radio

Seminar pentru viitorii ingineri de la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

90 de studenţi, profesori, masteranzi, doctoranzi de la Facultatea de Inginerie, dar şi elevi de la Liceul Tehnologic nr. 1 din Cudalbi au participat la seminarul Drive Your Future organizat de Renault. După cele patru prezentări susţinute de specialiştii companiei, au urmat interviurile de recrutare, iar organizatorii au anunţat că aproximativ jumătate din cei 20 de aplicanţi ar putea beneficia de câte un stagiu de pregătire.

“Studenţii au luat contact cu cerinţele unui angajator real şi au căpătat mai multă încredere în cunoştinţele pe care le au”, a declarat prof. univ. dr. Cătălin Fetecău, organizatorul evenimentului.

Programul propune studenţilor forme de practică plătită în cadrul companiei, care se pot finaliza cu o angajare. Beneficiarii vor avea un tutore care să îi ajute, o tematică din care să îşi aleagă temele de cercetare practică şi suport în elaborarea lucrării de licenţă.

Grupul a donat Facultăţii de Inginerie piese din plastic şi două motoare Renault pe care studenţii să poată face practică.

Citit 2512 ori Ultima modificare Luni, 30 Aprilie 2018 17:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.