Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
1 comentariu

"Whoopie Ice", înghețata delicioasă pe bază de zer concentrat și delactozat cu prune și gutui, a câștigat trofeul "Ecotrophelia România". Juriul a deliberat și echipa de la SIA (Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor) Galați, formată din studentele  Ana-Georgiana Popa, Alina-Marina Chirilă și Adelina Pricope, coordonate de cadrele didactice prof. Daniela Borda, șef lucrări Iulia Bleoancă și drd. Florentina Bucur, s-a dovedit a fi cea mai bună din cele 16 echipe, din nouă centre universitare, care s-au prezentat la această ediție, organizată chiar la Galați. Produsul va reprezenta România la faza finală a Ecotrophelia, care va avea loc în această toamnă la Paris.
Manifestarea are drept scop încurajarea creativităţii studenţilor în dezvoltarea unor produse alimentare eco-inovative, de calitate, destinate consumului uman şi prietenoase cu mediul înconjurător şi este deschisă tuturor studenţilor înscrişi la programele de studii de licenţă, masterat şi doctorat.

Citit 2918 ori Ultima modificare Vineri, 01 Iunie 2018 00:48

1 comentariu

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.