Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Departamentul de Limba şi literatura franceză din cadrul Facultăţii de Litere, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, în parteneriat cu Agenţia Universitară a Francofoniei, organizează, în perioada 25 – 29 iunie 2018, prima ediţie a şcolii de vară „Le français, mon atout”, dedicată elevilor de liceu pasionaţi de limba şi cultura franceză şi francofonă. Peste 30 de elevi de clasa a XI-a de la licee din Galaţi şi Brăila au confirmat participarea la evenimentul care se va desfăşura în sălile AS210 şi în Centrul de Reuşită Universitară (AS102) din cadrul Facultăţii de Litere.

Citit 594 ori Ultima modificare Marți, 12 Iunie 2018 17:18

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro