After-school cu voluntariat la Şcoala nr. 10

After-school cu voluntariat la Şcoala nr. 10

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
3 comentarii

De la directoarea Şcolii nr. 10, Florentina Stoian, am aflat că elevii care au intrat anul acesta la clasa pregătitoare vor beneficia de after-school în regim gratuit. "Am convenit cu doamna învăţătoare să le asigurăm copiilor program în şcoală până la ora 16,00. Nu vom percepe nicio taxă, se va face voluntariat. Suntem o şcoală de cartier, iar părinţii nu-şi permit să plătească, acesta fiind modul nostru de a ne atrage elevii să vină la noi", a precizat directoarea instituţiei. Aceasta susţine că, tot din cauza lipsei posibilităţilor materiale, nu s-a optat pentru servirea mesei în sistem catering. "Am convenit cu părinţii să le dea copiilor un pachet mai consistent, pentru că nu-şi permit toţi să plătească masa", a mai spus Florentina Stoian.

Citit 6466 ori Ultima modificare Marți, 11 Septembrie 2018 18:17

3 comentarii

 • postat de Sanziana Joi, 13 Septembrie 2018 15:01 188.24.222.*** Link la comentariu
  3
  1

  Cum adica aduc altii pachet consistent? Ce este cerseala asta pe fata? Sa aduca doamna directoare pachet. Nu le va conveni. Abia au ptr ai lor.

  Raportează
 • postat de Pai cum ? Miercuri, 12 Septembrie 2018 22:55 5.13.190.*** Link la comentariu
  6
  3

  Au atatea ,, bube-n cap,, incat , daca au doar o clasa , adunata cu chiu cu vai , i-ar lua si acasa , numai sa -i atraga si sa nu ramana fara functie . Doamna directoare , la ce se mai face ,, voluntariat ,, la scoala dvs ?

  Raportează
 • postat de Un nimeni Miercuri, 12 Septembrie 2018 14:58 188.24.253.*** Link la comentariu
  4
  2

  Directoarea ar trebui sa fie atenta la profesorii pe care ii are niste crizati. scoala de care toti fug ea vrea sa atraga.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro