Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

O grupă de copii de la Grădiniţa nr. 45 "Parfumul Teilor", însoţiţi de educatoare, ne-au călcat, ieri, pragul redacţiei, aducând cu ei un coş plin cu obiecte dichisite de ei: borcănele cu miere sau cu dulceaţă, legate cu tricolor, steguleţe, farfurioare şi ulcioare din lut, decorate de ei, harta României coaptă din aluat, bomboane în coşuleţe frumos ornate, o grămadă de mici obiecte care ne-au adus zâmbetul pe buze şi amintirea copilăriei în inimi. Cot la cot cu părinţii şi educatoarele, micuţii au muncit în cadrul proiectului lor de suflet "Dăruim în an de Centenar" şi vor să adune bănuţi pentru spitalul de oncologie pentru copii, care se construieşte la Bucureşti. Cei care vor să se alăture cauzei lor sunt aşteptaţi să viziteze expoziţia cu vânzare deschisă în cadrul grădiniţei, să se bucure de obiectele dichisite cu drag şi să facă un bine pentru cei necăjiţi.

Citit 1379 ori Ultima modificare Marți, 04 Decembrie 2018 19:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro