Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Ediţia cu numărul 72 a Colocviilor Constructorilor de Nave (CCN) deschide, astăzi, al nouălea an al acestui proiect cu prezentarea unei realizări  românești deosebite in domeniul programelor de proiectare 3D a navelor: „EasyShipDesign” – platforma integrată de proiectare 3D dezvoltată de firma gălăţeană SoftCAD Solutions. Programele incluse în aceasta au fost achiziționate de mai multe șantiere navale și firme de proiectare, printre care Damen Group, Vard, Nasdis, ICE Marine Design, Ship Design Group, Shipyard ATG Giurgiu etc. Invitatul CCN este ing. Ovidiu Chirilă, cel care a realizat pachetul de programe 3D din platforma „EasyShipDesign” şi care va vorbi şi despre contribuţia adusă de platformă la realizarea de către Şantierul naval Damen Galaţi a iahtului „Amels”, cu o lungime de 74 de metri.
Ediţia de astăzi, 8 februarie, a Colocviilor navaliştilor are loc, începând cu ora 16,00, la Sala „Mihai Eminescu” a Bibliotecii „V.A.Urechia”. Este şi prima ediţie desfăşurată după dispariţia iniţiatorului său, regretatul Gelu Kahu.

Citit 1080 ori Ultima modificare Joi, 07 Februarie 2019 17:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro