Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Regizoarea Cristina Ana Iacob se va afla miercuri, 17 aprilie, în mijlocul elevilor de la Colegiul Naţional "C. Negri", în jurul orei 15,00, pentru a le vorbi liceenilor despre cum şi-a ales această meserie şi ce implică, de fapt, să fii un regizor de succes.

Gălăţeancă get-beget, Cristina Ana Iacob este una dintre stelele noului val din cinematografia românească.

Tânăra regizoare a reuşit deja să ducă la bun sfârşit trei scurtmetraje de ficţiune, un documentar, dar şi câteva filme de anvergură, cele mai cunoscute fiind "Selfie", "Poveste de dragoste" şi „#Selfie69” sau "Cum să te măriţi în trei zile", film care a primit Premiul publicului pentru cel mai bun film românesc cu cel mai mare succes de box office la Gala Premiilor Gopo, dar şi "Oh, Ramona", apărut anul acesta.

Citit 523 ori Ultima modificare Duminică, 14 Aprilie 2019 17:17

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro