Locurile 5 şi 7 la concursul ”Kart Low Cost 2019”

Locurile 5 şi 7 la concursul ”Kart Low Cost 2019”
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Două echipe de studenţi de la Facultatea de Inginerie şi Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică au participat, cu două carturi cu motoare termice, la competiţia Kart Low Cost 2019, care a avut loc la Craiova. După ce au trecut de proba teoretică, în care au prezentat proiectele, studenţii au susţinut probele de circuit, unde s-au testat performanţele maşinilor la care au lucrat.

În competiţie, s-au înscris nouă echipe studenţeşti reprezentând universităţile din Craiova, Piteşti, Bucureşti, Galaţi şi Nevers, Franţa.

Danube Pistons 1 şi 2, cele două echipaje ale studenţilor gălăţeni s-au clasat pe locurile 5 respectiv 7.

“Este un rezultat bun, având în vedere că o defecţiune tehnică a împiedicat echipa condusă de studentul Cristian Lefter, anul IV TCM, aflată în final pe poziţia 5, să participe la ultimele două probe de circuit. Le mulţumesc studenţilor universităţii noastre, Cristi, Andrei, Endri (Danube Pistons 1), Alexandru, Liviu şi Mălina (Danube Pistons 2), colegilor mei Marius Gheonea, Florin Susac şi George Moise şi organizatorilor. Din toamnă începem pregătirile pentru competiţia din 2020”, a declarat prof. dr. Cătălin Fetecău, de la Facultatea de Inginerie. Este pentru a doua oară când Universitatea “Dunărea de Jos” din Galaţi participă la o astfel de competiţie, prima fiind organizată chiar în oraşul de la Dunăre, anul trecut.

Citit 2370 ori Ultima modificare Luni, 13 Mai 2019 17:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.