Evaluaţi acest articol
(27 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

150 de elevi de liceu au aflat despre oferta educaţională a Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi, în cadrul Târgului Profesional "Conexiuni Parteneriale" 2019, ce a avut loc la Colegiul Tehnic "Henri Coandă" din Tulcea, activitate la nivel judeţean cu participare regională şi prima etapă în cadrul proiectului ROSE, ce îşi propune reducerea abandonului în învăţământul secundar, terţiar şi creşterea ratei de promovare a examenului de bacalaureat. "Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, reprezentată de Centrul de Excelenţa Prelucrarea Polimerilor CE - PP, prin Laurenţiu Sandu şi Iulian Manole, a atras interesul şi curiozitatea elevilor prezenţi prin activitatea de fabricaţie aditivă din cadrul 3D Printing HUB. "Atât mostrele funcţionale cu aplicabilitate diversă de la inginerie medicală, prototipare industrială şi până la manufacturarea artistică, cât şi echipamentele de imprimare 3D care au funcţionat live au atras foarte mulţi entuziaşti, dornici să afle detalii despre această tehnologie, a materialelor dezvoltate la Galaţi, dar şi de oferta educaţională a Facultăţii de Inginerie din cardul Universităţii. Atât tinerii cât şi cadrele implicate şi-au manifestat interesul şi au lansat Platformei ReForm din cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi invitaţia de a participa cu tematica din inginerie şi tehnologii moderne şi la alte evenimente viitoare", a declarat directorul Platformei de cercetare multidisciplinară ReForm - UDJG, prof. dr. Cătălin Fetecău.

Citit 1810 ori Ultima modificare Luni, 03 Iunie 2019 18:32

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro