Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În perioada 6-12 mai, a avut loc la Poronin, Polonia, întâlnirea tinerilor în cadrul proiectului "Spray City - Youth Exchange", la care au participat 45 de elevi din Polonia, Estonia şi România. Tema de lucru a tinerilor a fost "Folclor și graffiti". Pânzele realizate în Polonia de elevii de la secţia de arte plastice a Liceului de Arte "Dimitrie Cuclin" sunt acum expuse la Biblioteca Franceză "Eugen Ionesco". Aceştia au particpat la tot soiul de activități şi workshopuri, prin care au și-au dezvoltat spiritul de echipă. Fiecare participant a pictat câte o pânză, dar şi tricouri pe care şi le-au oferit unul altuia. Au învăţat să folosească spray-urile graffiti şi să facă şabloane (tehnică specifică acestui gen). Atât pe pânze cât şi pe tricourile pe care le-au pictat, a trebuit musai să se regăsească motive folclorice traditionale din ţările de origine ale participanţilor. Ne-au fost asigurate cazarea, toate materialele, ba ne-au dat şi spray-uri şi echipament de protecţie cu care să realizam o lucrare de artă graffiti la noi în oraş.
Elevii care au participat la acest proiect sunt: Aura-Maria Badiu, Alexandra Andreea Ioan, Maria Tasie, Miruna Ştefania Anton, Cosmin Moglan, Salvatore-Romulus Teacă, Dragoş Anghele, Maria Ramona Dublea, Miruna Mihaela Lupea, Alexandru Nicolae Manolache, Răzvan Andrei Mitrea, Alexandru Andrei Petrea, Ralica Elena, Dăianu Vlad, Drăghici, Gabriela Iuliana Leu. Grupul de elevi a fost însoţit în Polonia de profesoarele Andreea Ionaşcu şi Cornelia Burlacu.

Citit 969 ori Ultima modificare Marți, 18 Iunie 2019 17:41

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro