Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Consiliul Județean al Elevilor Galați a demarat proiectul intitulat „Caravana CJE” care și-a propus să le ofere informaţiile necesare în parcursul mişcării de reprezentare.
În cadrul acesteia, membrii structurii au susținut sesiuni în unitățile de învățământ preuniversitar liceal din județul nostru referitoare la atribuțiile Consiliului Elevilor, abordând subiecte de actualitate în domeniul reprezentativităţii. Caravana CJE s-a desfăşurat în 25 de unităţi de învăţământ.
Proiectul inițiat de Consiliul Județean al Elevilor Galați și-a propus îmbunătățirea relației dintre CJE și substructurile acestuia. De asemenea, s-a putut realiza consultarea directă cu elevii referitor la problemele mediului educațional din cadrul județului nostru și feedback-ul asupra activității Consiliului Județean al Elevilor Galați.
"Liceele vizate ca fiind prioritare au fost cele în care s-au semnalat numeroase nereguli în cadrul climatului şcolar. Există instituţii de învățământ în care proiectul nu s-a putut desfăşura încă, dar vizitele de lucru ale membrilor Biroului executiv al Consiliului Județean al Elevilor Galați vor continua în anul şcolar următor", se arată în comunicatul Consiliului Judeţean al Elevilor.

Citit 1148 ori Ultima modificare Marți, 25 Iunie 2019 18:37

1 comentariu

  • postat de AA Vineri, 28 Iunie 2019 02:04 5.13.215.*** Link la comentariu
    0
    0

    Politica mascata ca reprezentantul al elevilor. Cu aere de senator, numai demagogie are la pachet. O intrebarea este pertinenta: Cand merge la ore tanarul? Nu cumva nu este un model de asa NU?

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro