Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

O delegaţie formată din prof. dr. Vijay Khare (M.Sc.Ph.D), director al International Centre, Savitribai Phule Pune University, şi dr. Bhosale Sushama Jayant, preşedinte al Mamasaheb Mohol College Pune, din India, a vizitat Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, în baza acordului de colaborare academică pe care cele două instituţii de învăţământ superior l-au încheiat în 2017.
Vizita a avut drept scop dezvoltarea parteneriatului prin activităţi de cercetare, academice şi culturale, precum şi crearea de oportunităţi pentru participarea la proiecte comune, cu diferite surse de finanţare. În cadrul vizitei, oaspeţii din India au avut întâlniri cu echipa de management a universităţii, s-au prezentat oportunităţile comune de colaborare şi s-au vizitat centre de cercetare cu activităţi în domeniul strategic Bioeconomie, Centrul integrat de cercetare, expertiză şi transfer tehnologic în industria alimentară (Bioaliment-TehIA) şi Centrul de cercetare/ documentare europeană şi analiză pentru marketing (CDEAMIA). În baza aceluiaşi acord de colaborare academică, o delegaţie a UDJG a participat în luna martie la Conferinţa „Impact of Social Media on Peace&Security”, desfăşurată în India, prilej cu care gălăţenii au vizitat Savitribai Phule Pune University.

Citit 432 ori Ultima modificare Luni, 29 Iulie 2019 19:42

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro