Pregătiri în Campusul “Al. I Cuza”

Pregătiri în Campusul “Al. I Cuza”

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Chiar dacă e vacanţă, în Campusul “Al. I. Cuza” pregătirile pentru cazarea studenţilor sunt în toi. „În momentul de faţă se derulează procedurile de achiziţie a cazarmamentului. Vorbim despre saltele şi lenjerii, perdele şi draperii pentru toate unităţile de cazare din cadrul Direcţiei. Tot în procedură de achiziţie se află şi parchetul laminat şi linoleumul necesar pentru înlocuirea, acolo unde este necesar, a suprafeţelor deteriorate. Nu în ultimul rând, vrem să cumpărăm un sistem de supraveghere video şi unul de internet Wi-fi mai performant, pentru toate căminele studenţeşti, care, sperăm noi, vor satisface nevoile actuale ale tinerilor”, a precizat Cristinel Ioja, directorul Direcţiei Cămine, Cantine şi Proiecte Studenţeşti.

În această vară, Căminul H, cel mai mare din Campus, a intrat într-un amplu proiect de reabilitare, ce include refacerea termoizolaţiei, a grupurilor sanitare şi a sistemului de încălzire. Nu s-au stabilit criteriile de cazare în Căminul A, inaugurat în vara acestui an şi nici cuantumul regiei de cămin. Cazările propriu-zise vor avea loc în intervalul 27 septembrie - 2 octombrie, întâietate având, ca în fiecare an, bobocii de la licenţă. În limita locurilor disponibile, studenţii îşi pot alege căminul, camera şi colegii cu care vor petrece următorii ani din viaţă. Cei care, din varii motive, nu se pot prezenta în intervalul sus menţionat, sunt rugaţi să se precazeze sau să sune la numărul 0336.130.161, pentru că nerespectarea perioadei de cazare poate atrage după sine pierderea locului. Studenţii cu părinţi cadre didactice titulare sau cadre didactice auxiliare se pot caza gratis, dacă aduc o adeverinţă de la locul de muncă al părintelui, vizată de ISJ.  Aceeași facilitate se aplică tinerilor orfani de ambii părinţi, care trebuie să prezinte o copie după certificatele de deces. În cele 11 cămine sunt aşteptaţi, din toamnă, 3.000 de studenţi.

Citit 1258 ori Ultima modificare Luni, 02 Septembrie 2019 22:34

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro