Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Începând din acest an școlar, Școala Nr. 10 din Galați se numără printre puținele unități de învățământ din municipiu care se pot lăuda cu un Club "Impact", un instrument puternic de schimbare socială, un program educaţional promovat de Fundaţia "Noi Orizonturi". După o selecţie riguroasă, dintre 500 de profesori aplicanţi, în rândul celor 52 de câştigători de anul acesta se numără şi două cadre didactice ale acestei şcoli, eu şi Irina Dodu. Am participat deja la un prim modul de formare în cadrul Academiei "Impact", desfăşurat la Iași, alături de colegi din cele 12 școli câștigătoare ale regiunii N-E - Iași, Neamț, Suceava, Bacău, Buzău, Vaslui și Vrancea. Lansat în cadrul şcolii în luna septembrie, Clubul "Impact 10" își desfășoară deja sesiunile de lucru săptămânale, în cadrul cărora copiii, cu sprijinul celor doi lideri, care aduc jocul și experiența reală în viața lor, învață ce este voluntariatul, să găsească soluții, să dăruiască zâmbete, să se implice activ prin implementarea unor proiecte strategice în folosul comunității.

Citit 1383 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Octombrie 2019 02:44

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro