Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Pentru a-i ajuta pe liceeni să se decidă în cunoştinţă de cauză ce facultate vor urma, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului, organizează, pe 21 şi 22 noiembrie, Târgul educaţional „Student #UDJG”.

Evenimentul se va desfăşura între orele 10,00 şi 16,00, la sediul Universităţii din strada Domnească nr. 47, şi presupune că toate cele 14 facultăţi vor avea standuri proprii în care vor încerca să arate tot ce au ele mai bun şi mai interesant pentru tinerii din clasele a X-a, a XI-a și a XII-a din Galaţi şi Brăila.

Astfel, Ingineria va pune la bătaie Centrul de imprimare 3D, SIA îi va ademeni pe tineri cu degustare de produse sănătoase şi inovative, realizate în staţiile-pilot ale instituţiei, vor fi roboţi, demonstraţii interactive, spectacole de improvizaţii ale studenţilor de la Facultatea de Arte, dar şi prezentări ale U3A, Universitatea Junior şi ale formelor de învăţământ la distanţă, învăţământ fără frecvenţă, programe postuniversitare de formare şi dezvoltare, programe de conversie profesională, cursuri de perfecționare. În plus, organizatorii promit tombole cu premii surpriză.

“Încercăm să îi familiarizăm pe elevi cu structura şi cu oferta universităţii noastre. Tinerii au ocazia să ne cunoască, să interacţioneze cu studenţii şi cu profesorii noştri şi pot decide, în cunoştinţă de cauză, ce traseu profesional vor urma după absolvirea liceului”, a explicat prof. dr. Silvius Stanciu, prorectorul UDJG.

Târgul educaţional „Student #UDJG” se înscrie în Proiectul „Parteneriat pentru performanţă”, derulat în parteneriat cu inspectoratele şcolare judeţene şi unităţile de învăţământ preuniversitar din Regiunea de Sud-Est, având ca principal obiectiv dezvoltarea colaborării între mediul preuniversitar şi Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Citit 648 ori Ultima modificare Luni, 11 Noiembrie 2019 18:56

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro