Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

40 de membrii ai consiliilor județene ale elevilor din cadrul Regiunii Sud-Est (județele Brăila, Buzău, Constanța, Tulcea și Vrancea) vor participa la Galaţi, în perioada 6-8 decembrie, la Sesiunea Regională de Formare a Elevilor Reprezentanţi. În cadrul sesiunii vor avea loc dezbateri și training-uri relevante pentru activitatea reprezentanților în cadrul structurilor din care fac parte, precum Legislația în Consiliul Elevilor, Lobby and advocacy, Dialogul în sistemul de învățământ (dezbatere), Pașii unui proiect și Reprezentarea din preuniversitar în universitar. 
Președintele Consiliului Județean al Elevilor Galați, Eduard Munteanu spune că: "Proiectul nu ar fi putut fi realizat fără ajutorul partenerilor și sponsorilor care şi-au arătat deja disponibilitatea: AIESEC și Liga Studenților Galați, însă organizarea nu s-a terminat și ne aflăm în continuare în căutarea partenerilor care își doresc să ne susțină".

Citit 1180 ori Ultima modificare Marți, 26 Noiembrie 2019 18:20

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro