Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Elevii de la CNVA care sunt membri ai clubului "Leo Alpha Danubius" şi-au propus o serie de manifestări prin care să sărbătorească iubirea, dar şi venirea primăverii.  Primul eveniment a avut loc pe 14 februarie și a fost organizat sub formă unui concurs după modelul celebrei emisiuni “Ce spun românii?”, reinterpretat sub denumirea “Ce spun elevii?”. S-a realizat o serie de 100 de chestionare, în care au fost introduse întrebări care să ne prezinte aspecte ce țin de latura romantică. Ulterior acestea au fost împărțite câtorva elevi, iar în funcție de răspunsurile colegilor noștri s-au realizat statistici care să prezinte "opinia publică". Pe baza acestor informații, s-a desfășurat în cele din urmă și concursul în sine.
Pe 24 februarie, a fost lansată o nouă provocare: "Radio LEO - cum se iubește românește", care a presupus intervievarea mai multor elevi în timpul pauzelor, pe care i-am încurajat să împărtășească cu noi ce înseamnă pentru ei iubirea. După terminarea interviurilor, au fost contopite toate filmulețele într-unul singur, ce avea să dezvăluie o mulțime de înțelesuri și abordări ale acestei trăiri.
A fost sărbătorită şi iubirea dintre prieteni prin proiectul "Is she/he your real partner în crime?", care a constat într-o proba în care coechipierii trebuiau să demonstreze cât de bine se cunosc (testul prieteniei). Chestionarele au fost urmate de o proba de cultură generală şi de jocuri distractive în echipă. Câștigătorii au primit cupa Dream Team.

Citit 964 ori Ultima modificare Marți, 10 Martie 2020 19:34

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro