Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
2 comentarii

Inspectoarea generală Mioara Enache ne-a declarat că, aşa cum a trimis adresă în toate şcolile gălăţene, directorii sunt cei care decid în această perioadă care este programul angajaţilor din instituţiile de învăţământ, aşa cum s-a decis la nivelul ministerului.

"E adevărat că adresa de la minister a venit marţi seara destul de târziu, dar colegii mei au trimis-o în toate şcolile. E posibil să fi existat sincope în organizare, dar profesorii nu au fost obligaţi să rămână în şcoală, atâta vreme cât va exista o recuperare a cursurilor. Tot în circulara respectivă se precizează clar că angajaţii vor primi salariile întregi pentru luna martie", a mai spus şefa învăţământului gălăţean.

Citit 4017 ori Ultima modificare Joi, 12 Martie 2020 15:56

2 comentarii

 • postat de Un profesor Joi, 12 Martie 2020 16:16 5.13.236.*** Link la comentariu
  0
  8

  Lectii on-line, chemati si la scoala conform programului de inceput de septembrie ( insp. Tatu Corina) si recuperare. Nu cumva exagerati???

  Raportează
 • postat de Coron Joi, 12 Martie 2020 08:23 188.24.223.*** Link la comentariu
  0
  21

  Scopul inchiderii scolilor este sa scapam de virus cat mai repede.Cu cat se izoleaza mai multi mai repede,cu atat mai bine.Profesorii sa stea acasa.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro