Despre ”Şcoala emoţiilor” la prima cafenea ”Merito” de la Galaţi

Despre ”Şcoala emoţiilor” la prima cafenea ”Merito” de la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Casa Corpului Didactic Galați, în parteneriat cu comunitatea Proiectul Merito şi Romanian Business Leaders, are bucuria de a anunţa prima ediţie a Cafenelei “Merito” la Galaţi. Întâlnirea va avea loc sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 11,00. Deşi organizatorii şi-ar fi dorit ca prima ediţie să se desfăşoare faţă în faţă, condiţiile speciale îi obligă să facă prima întâlnire doar în mediul virtual.

Cafeneaua “Merito” (desfăşurată deja cu mare succes în alte oraşe din România) este un loc în care profesorii se adună pentru a petrece împreună timp de calitate, a învăţa unii de la alţii şi pentru a socializa în afara mediului şcolar. Ediţia de la Galaţi propune câţiva invitaţi de marcă şi o temă ofertantă sub numele sugestiv “Şcoala emoţiilor”. Psihiatrul Vlad Stroescu, psihoterapeutul Sandrina Mindu şi profesorii Merito - Monica Mocanu, Dănuţ Solcan, Tatiana Cauni şi Dan Voiculescu - vor discuta şi vor intra în dialog pe tema emoţiilor din viaţa de profesor şi a provocărilor sufleteşti de la începutul anului pandemic, dar şi în general.

"Cum tema emoţiilor profesorilor şi a gestionării lor la începutul acestui an memorabil a fost, în general, neglijată, credem că este oportun şi atrăgător un astfel de eveniment. Sperăm să găsiţi aici sprijinul, căldura şi empatia colegială de care aveţi şi avem atâta nevoie", susţin organizatorii.

Transmisia live va putea fi urmărită pe pagina de Facebook a CCD Galaţi, unde doritorii vor putea de asemenea să pună întrebări invitaților. CCD Galaţi va acorda, la cerere, şi adeverinţe de participare în baza completării chestionarului de feed-back.

Citit 2313 ori Ultima modificare Vineri, 18 Septembrie 2020 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.