Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
2 comentarii

Inspectorul general Onuţ Atanasiu susţine că este obligat să ţină acasă copiii de la Grădiniţa "Scufiţa Roşie", deoarece reprezentanţii Primăriei nu au rezolvat două probleme minore, astfel încât clădirea în care ar putea să-i mute să fie avizată de Direcţia de Sănătate Publică.
"Grădiniţa "Scufiţa Roşie" funcţiona la un parter de bloc. Au început anul şcolar în parc, pentru că nu au mai primit avizul de la DSP. Eu am găsit o soluţie, să-i mutăm la Grădiniţa "Ion Creangă", care funcţionează, la parter, într-o clădire a Liceului "Dumitru Moţoc". Dar pentru asta ar fi trebuit să se monteze o uşă termopan şi să se văruiască pe casa scărilor, astfel încât DSP să ne dea avizul să-i mutăm acolo. Primăria nici acum nu a rezolvat problema, iar comunicarea cu instituţia este foarte dificilă", susţine Onuţ Atanasiu.

Citit 2008 ori Ultima modificare Vineri, 16 Octombrie 2020 18:09

2 comentarii

 • postat de Mihaela Sâmbătă, 17 Octombrie 2020 15:32 46.97.176.*** Link la comentariu
  5
  5

  Domnul Onut a uitat ca au trecut alegerile locale! Inca mai spera sa fie el candidat! :)
  Terminati domnule odata cu campania si puneti mana pe treaba!

  Raportează
 • postat de Vica de pe 11 Siret Sâmbătă, 17 Octombrie 2020 15:01 78.96.81.*** Link la comentariu
  4
  5

  Alo, votantii lui Pucheanu, dati-va palme!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro