Forumul de cooperare în regiunea Dunării, online

Forumul de cooperare în regiunea Dunării, online
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ediția a II-a a Forumului de cooperare în regiunea Dunării se va desfășura anul acesta în sistem online, în ziua de 4 noiembrie. Organizatori ai evenimentului sunt "Centrul de studii internaționale și drepturile omului al Institutului transfrontalier de studii internaționale și justiție penală” din cadrul Universității "Dunărea de Jos" și Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice, cu sprijinul Guvernului României și al coordonatorului național pentru Strategia Uniunii Europene a Dunării din cadrul Ministerului Afacerilor Externe. La ediția din acest an, organizatorii intenționează dezvoltarea unei platforme de comunicare pentru mai multe categorii de actori, implicând în acest sens pe reprezentanții Comisiei care coordonează, în principal, Strategia Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării, pe coordonatorii naționali, dar și ai unor arii prioritare, cu scopul de a dezvolta o serie de inițiative concrete și posibile finanțări ale acestora în regiune. 

Persoane de contact sunt Alexandru Botezatu (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) sau prof. univ. dr. Florin Tudor, coordonatorul evenimentului (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

Pentru participarea și obținerea coordonatelor de acces la forum vă rugăm să completați formularul următor: http://www.danubecooperationforum.ro/index.php/en/registration

Citit 902 ori Ultima modificare Luni, 02 Noiembrie 2020 18:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.