Burse pentru învățământul special

Burse pentru învățământul special
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Așa după cum arătam și în avanpremiera ședinței ordinare a Consiliului Județean Galați din 26 noiembrie, pe ordinea de zi a existat un proiect de hotărâre de continuare a programului de burse de ajutor social pentru elevii care frecventează cursurile instituţiilor de învăţământ special. Astfel, au fost aprobate și vor fi acordate 258 de burse de ajutor social pentru elevii cu cerinţe educaţionale speciale. Cuantumul unei burse este de 100 de lei pentru fiecare lună a anului şcolar.

Din acest total, 91 de burse revin Şcolii Gimnaziale Speciale “Constantin Pufan”, 79 pentru elevi din cadrul Şcolii Profesionale Speciale “Emil Gârleanu”, din care 13 pentru Școala Profesională Specială “P.P. Neveanu”, 65 merg către Şcoala Gimnazială  Specială  “Constantin  Păunescu” din Tecuci, iar la Liceul Tehnologic “Simion Mehedinţi”  vor fi acordate 23 de burse de ajutor social.

Fondurile sunt asigurate din bugetul propriu al CJ Galaţi, iar criteriile după care se acordă aceste burse sunt stabilite prin ordin al Ministerului Educaţiei şi Cercetării.

Citit 1642 ori Ultima modificare Duminică, 29 Noiembrie 2020 15:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.