Prima unitate de învăţământ închisă din cauza Covidului

Prima unitate de învăţământ închisă din cauza Covidului
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă anunţă că activităţile educative care presupun prezenţa fizică de la Grădiniţa cu Program Prelungit "Codruţa" au fost suspendate până pe 6 octombrie, aici fiind depistate mai multe cazuri în care educatoarele erau infectate cu virusul SARS-Cov-2.

De aemenea, este suspendată activitatea cercului de Navomodele din cadrul Palatului Copiilor.

Trei clase de la Şcoala nr. 3 din Lieşti vor face cursuri online până pe 12 octombrie. Doar cursuri online se vor face şi la clasa I B de la Şcoala nr. 7 şi la clasa a III-a de la Şcoala "General Dumitru Dămăceanu" din comuna Cosmeşti".

Citit 16997 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Octombrie 2021 02:44

1 comentariu

 • postat de Maria
  Miercuri, 06 Octombrie 2021 09:35
  80.24.237.***
  Asta e doar inceputul. Vor urma si alte gradinite sau scoli samd
  Cand nu te vaccinezi stiind ca vei fi in contact cu alte persoane, cum se numeste? Ingradirea libertatilor? Respectarea constitutiei? Sau cum?
  0
  3
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro