Un sfert dintre candidaţii la concursul de directori, respinşi sau retraşi

Un sfert dintre candidaţii la concursul de directori, respinşi sau retraşi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Dintre cei 63 de candidaţi rămaşi în cursa pentru obţinerea unui post de director sau director-adjunct de şcoală, care au avut de susţinut interviul după promovarea probei scrise, au promovat doar 47. Din cei 63 de candidați, 16 (aproximativ 25 la sută) nu au luat minimum 7,00, s-au retras sau pur şi simplu nu s-au prezentat, conform informaţiilor afişate pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Pe 30 martie, urmează exprimarea opţiunilor pentru candidaţii care au promovat examenul pentru mai multe posturi, iar pe 31 martie se va face validarea rezultatelor finale. Deciziile de numire în funcţie se vor da pe 4 aprilie.

În continuare, câteva licee din Galaţi au rămas fără director-adjunct validat prin concurs, pentru că niciun candidat nu a promovat interviul. Este vorba de Liceul "Dunărea", Colegiul Naţional "Al. I. Cuza" şi Liceul de Artă "Dimitrie Cuclin".

De asemenea, o situaţie specială se înregistrează la Şcoala Nr. 26, unde din patru candidaţi niciunul nu a promovat interviul, doi retrăgându-se şi doi neobţinând punctajul minim.

Citit 2417 ori Ultima modificare Marți, 29 Martie 2022 10:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.