Simulare la Limba şi literatura română pentru elevii de clasa a XII-a

Simulare la Limba şi literatura română pentru elevii de clasa a XII-a
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

4.193 de elevi din clasele a XII-a și a XIII-a (3.391 la zi şi 802 la seral) vor susține luni, 28 martie 2022, proba scrisă a simulării la Limba și literatura română, potrivit calendarului. Probele din cadrul simulării naționale încep la ora 9,00, atunci când, în fiecare sală, se deschid plicurile sigilate, care conțin subiectul multiplicat. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8,30, după cum se arată în procedura privind organizarea și desfășurarea simulărilor naționale.

Repartizarea elevilor pe săli se realizează astfel încât aceștia să fie așezați câte unul în bancă, în ordine alfabetică, pe fiecare clasă, astfel încât obiectiv colectivele de elevi să nu fie amestecate, prevede procedura.

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise pentru fiecare din probele simulării examenului național de Bacalaureat este de trei ore, începând din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor pentru fiecare elev.

Proba obligatorie a profilului are loc pe 29 martie, în timp ce, pe 30 martie, este programată proba la alegere a profilului și a specializării.

Rezultatele obținute la simulările naționale nu sunt afișate și nu sunt făcute publice, conform procedurii.

Citit 1538 ori Ultima modificare Luni, 28 Martie 2022 11:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.