A plouat cu premii şi menţiuni la olimpiadele de arte

A plouat cu premii şi menţiuni la olimpiadele de arte
În stânga, elevul David Dobre, premiul I la Grafică, alături de profesorul Cornel Corcăcel, iar în dreapta, eleva Adela Dinu, premiul I la Arta Actorului
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Elevii de la Liceul de Arte "Dimitrie Cuclin" au obţinut anul acesta o serie de premii importante la diferitele specializări, unii dintre elevii gălăţeni reuşind să urce chiar pe prima treaptă a podiumului. 

Astfel, la Olimpiada Natională de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artei, la secţiunea Arte plastice: David Dobre, elev în clasa a XI-a, a fost recompensat cu Premiul I la Grafică, profesor coordonator fiind Cornel Corcăcel. 

Tot Premiul I a fost acordat şi elevei de la clasa a XI-a, Adela Dinu, la Olimpiada Națională de Arta Actorului, profesoara sa coordonatoare fiind Daniela Nistor. 

La Olimpiada Naţională Instrumentală de la gimnaziu s-a obţinut Premiul al II-lea, la pian, de către Alexandra Mîrzac, în clasa a VIII-a, la profesoara Gabriela Gogoncea. De asemenea, la Olimpiada Națională Instrumentală pentru liceu: Premiul al II-lea a fost obţinut de Ștefan Holiartoc, elev în clasa a IX-a, dar şi de Anamaria Gheorghe, elevă în clasa a XII-a.

Câte o Menţiune au primit Bianca Geantă, clasa a XII-a, la Olimpiada Națională de Coregrafie (profesoară coordonatoare Ofelia Andrei) şi Cosmina Mogoş, clasa a XI-a, la Olimpiada Natională de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artei, secţiunea Arte textile (profesoară coordonatoare Laura Popov).

Citit 3217 ori Ultima modificare Joi, 05 Mai 2022 01:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.