Amplă promovare a Universităţii „Dunărea de Jos” prin târguri educaţionale

Amplă promovare a Universităţii „Dunărea de Jos” prin târguri educaţionale
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați începe, în luna martie, o amplă campanie de promovare a ofertei educaționale pentru admiterea din acest an.

În parteneriat cu Inspectoratele Școlare Județene, UDJG va organiza trei Târguri educaționale „Student#UDJG”, cu prezență fizică, destinate elevilor de la colegiile și liceele din județele Vrancea, Buzău și Ialomița.

Cu această ocazie, liceenii vor putea face cunoștință cu profesorii și studenții universității, vor vedea experimente inedite, vor afla care sunt programele de studiu și specializările scoase la concurs la admiterea din acest an, dotările din „Campusul Al. I. Cuza”, oportunitățile în carieră și posibilitățile de angajare pe care le oferă parcurgerea unui program educațional în cadrul UDJG.

În plus, cei interesați pot găsi informații despre oferta educațională a universității la nivel de masterat și doctorat, programele postuniversitare de formare și dezvoltare profesională, alte cursuri de perfecționare pe care UDJG le organizează.

Întâlnirile cu viitorii studenți se vor desfășura după următorul grafic: Focșani - 2 martie, Buzău - 7 martie și Slobozia - 14 martie.

Târgurile educaționale „Student#UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, alături de Inspectoratele Școlare Județene și de instituțiile din învățământul preuniversitar. Coordonatorul acestui proiect este prorectorul cu activitatea de cercetare, dezvoltare, inovare și parteneriatul cu mediul economico-social, prof. dr. ing. Silvius Stanciu.

Citit 1106 ori Ultima modificare Marți, 21 Februarie 2023 11:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.