Actriţa Isabela Oancea şi o întâlnire de poveste

Actriţa Isabela Oancea şi o întâlnire de poveste
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Actriţa Isabela Oancea a răspuns cu generozitate piticilor de la Grupa mică a Grădiniţei cu Program Prelungit "Alice", de Ziua Naţională a Lecturii, când s-a aflat în mijlocul lor pentru a le citi o poveste. Timp de câteva minute, copiii au păşit fascinaţi pe urmele cameleonului Cami, care încerca să afle cine este, de fapt, dar se confunda cu diferite animale din junglă. Vocea şi interpretarea de excepţie ale îndrăgitei actriţe i-au transpus pe toţi în lumea magică a cărţilor. La rândul său, Isabela Oancea a primit la final o "baie" de iubire, copiii îngrămădindu-se în jurul ei s-o îmbrăţişeze, dar şi s-o mai întrebe câte ceva, să stea la taifas, ca atunci când te simţi bine în compania unui prieten mai mare şi bun.

Încântată de reacţia copiilor şi de dragul lor pentru poveşti, Isabela Oancea a promis că va reveni în mijlocul lor, ori de câte ori se va ivi momentul oportun.

Isabela Oancea este coordonatoarea Teatrului din Buzunar, a Teatrului Muzical "Şapte" şi a Teatrului de Copii pentru Copii. Ea  a fost distinsă recent cu Premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul Internațional de Teatru Independent "Comic 7B".

Citit 1288 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Februarie 2023 09:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.