Târg destinat elevilor care vor să studieze în străinătate, la Galaţi

Târg destinat elevilor care vor să studieze în străinătate, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

World Education Fair (WEF), cel mai important târg educaţional din ţară, unde vor fi prezente 65 de instituţii de învăţământ din 16 ţări, se va desfăşura anul acesta şi la Galaţi, vineri, 3 martie, de la ora 11,00, la Hotel "Vega".

Printre universităţile de top prezente la această ediţie a WEF se numără Le Cordon Bleu, renumită pentru excelenţa în artele culinare, Lancaster, în topul din Marea Britanie, sau Swiss Education Group, lider la nivel mondial în domeniul ospitalităţii, informează organizatorii, într-un comunicat remis presei.

Vor fi organizate o serie de workshopuri gratuite pentru tinerii care vor să îşi aleagă meserii "ale viitorului". Astfel, cei interesaţi de gaming şi industria video vor avea oportunitatea de a participa la workshopul lui Anthony Christov, fost Art Director la Pixar, creator al celebrelor filme ”Wall-E”, ”Finding Nemo”, ”The Incredibles” şi ”Cars”. De asemenea, Anthony Christov şi Kaloyan Kalamov, junior 3D Character Artist la AMC Ro Studio, le vor vorbi tinerilor despre aptitudinile şi calităţile de care au nevoie pentru a-şi construi o carieră în industria jocurilor video şi a animaţiei.

Organizatorii târgului susţin că tinerii români îşi reorientează preferinţele de studiu în străinătate către noi ţări europene - Belgia, Germania, Italia, Spania şi Franţa.

Citit 1577 ori Ultima modificare Joi, 02 Martie 2023 18:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.